Dé stabiele partner

van innovatieve ondernemingen

TechForce is al sinds 1987 een stabiele partner van innovatieve ondernemingen (start-up, mkb en multinational), kennisinstellingen en non-profit organisaties voor subsidie- en innovatieadvies. TechForce is resultaatgericht en staat voor het realiseren van technologische innovatie en samenwerking. Wij verdiepen ons in nieuwe technologie, business- en organisatiemodellen. Hiermee kunnen we, met onze kennis over regionale, Nederlandse en Europese subsidies en financieringen, scorende projecten ontwikkelen. Wij oogsten daar brede waardering mee bij opdrachtgevers, samenwerkingspartners en geldverstrekkers.

In onze visie ligt besloten dat wij de impact van innovaties willen vergroten, verder dan een financieringsoplossing alleen. Projecten zijn gericht op het behalen van een resultaat op basis van beschikbare middelen. Een extra financiële ondersteuning kan net het zetje geven om de innovatie kansrijker te maken of de marktpotentie te verbreden. Een helder, gestructureerd en onderbouwd projectplan of businessplan helpt effectiever te communiceren en handelen, al dan niet samen met andere technologie- of marktpartijen. Ons werkgebied omvat duurzame energie, water, ICT, robotica, serious gaming, high-end design, en meer.

TechForce is uw partner voor de lange termijn. Met onze grondige materiekennis en door verbindingen te leggen in ons netwerk kunnen we voor onze klanten en partners de meeste waarde creëren. Wij willen ze zoveel mogelijk ontzorgen en streven daarbij altijd naar een hoog service- en kwaliteitsniveau, want middelmaat is voor ons en onze klanten verre van goed genoeg.